День Миру в Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1

День Миру в Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний День Миру. Свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.

Учні Сватівської ЗОШ №1 з радістю приєдналисядо Всеукраїнської акції «Голуб миру» під гаслом: «Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх».

У цей день школярі взяли участь у флешмобі «Голуб Миру». На подвір'ї школи діти, взявшись за руки, створили голуба єднання.По класах були проведені уроки миру «Мир на планеті – щастя всім дітям». Відбувся конкурс малюнків на асфальті «Голуб – символ миру». Члени шкільного самоврядування залюбки долучилися до цієї акції й випустили стіннівку «Мир очима дітей».

Також у рамках проведення Міжнародного Дня Миру в школі відбувся флешмоб «Дзвін Миру». О 14 годині задзвонив шкільний «дзвоник миру», який сповістив про волю дітей, вчителів та батьків щодо встановлення миру в Україні.

Ми закликаємо всіх людей на Землі: «Вчіться робити добро людям і творити добро на землі. Живіть у мирі та злагоді!».

Прес-центр ЗОШ №1

Кiлькiсть переглядiв: 298